Hartelijk welkom op de website van de Dodewaardse Schaakvereniging!

Uitnodiging 30e Geurtsconserventoernooi

WOENSDAG 14 FEBRUARI 2018 organiseert de Dodewaardse SchaakVereniging voor de 30e keer het Geurts Conserventoernooi. Het is dit jaar de laatste keer dat de DSV dit toernooi organiseert. Wordt u in 2018 50 jaar of ouder, grijp dan nu voor de laatste keer uw kans. Elke deelnemer gaat naar huis met een Geurts conservenpakket en dit jaar ook met een aandenken aan het 30e en laatste toernooi. We spelen een rapid-toernooi. Iedere speler heeft 20 minuten speeltijd per persoon, per partij. We spelen - zoals gebruikelijk - 7 rondes. De deelnemers worden op niveau (rating) in 6 groepen ingedeeld. Dus ook de huisschaker komt aan zijn trekken. U kunt zich voor het toernooi inschrijven per email: toernooi@dodewaardseschaakvereniging.nl , of door contact op te nemen met Liane Jansen telefoon 0488-453896.

uitnodiging 2018Klik hier voor grotere afbeelding van de uitnodiging.